Waarom kiezen voor de diensten van Alfa Romeo Overname?

Ontvang een gratis en vrijblijvende prijsofferte voor je wagen, ongeacht het merk en de kilometerstand.

LAAT JE WAGEN SCHATTEN DOOR ALFA ROMEO

Je vult de gegevens, opties en de staat van je wagen in en je ontvangt een schatting van de waarde per e-mail. Wanneer je online een schatting aanvraagt, kies je jouw dichtstbijzijnde Alfa Romeo-verdeler. Deze zal contact met je opnemen om een ​​afspraak te maken. Tijdens de afspraak onderzoekt een van onze experts in jouw bijzijn de staat van je wagen. Zodra je jouw akkoord geeft, streven we naar een onmiddellijke overname. De betaling is gegarandeerd, veilig en verzekerd door een Alfa Romeo-verdeler.

DE STAPPEN VAN DE OVERNAME DOOR JE ALFA ROMEO-VERDELER

Tijdens je afspraak onderzoekt één van onze experts in jouw bijzijn de staat van je wagen. Zodra jouw akkoord is bevestigd, streven we naar een onmiddellijke overname. De betaling is gegarandeerd, veilig en verzekerd door een Alfa Romeo-verdeler. De overnamewaarde wordt geschat in euro's inclusief btw op basis van marktobservaties, recente transacties en verstrekte informatie over de staat van je wagen. Deze elementen stellen ons in staat je een overnamewaarde aan te bieden (waarde wordt alleen ter informatie verstrekt). Let op, een fysieke expertise van uw voertuig zal worden uitgevoerd door een Alfa Romeo-dealer om het voorstel af te ronden.

Gemoedsrust

Ontvang een schatting van de waarde van je wagen.

De schatting is geheel gratis en vrijblijvend.

Snel

Vermijd administratieve procedures.

Met Alfa Romeo Overname kan je je wagen laten schatten op basis van marktobservaties en recente transacties.

Veilig

Is een overname iets voor jou? Maak een afspraak met je dichtstbijzijnde Alfa Romeo-verdeler.

Na een fysieke expertise en waardebepaling zal de verdeler je wagen overnemen en betalen per cheque of bankoverschrijving zodra je je akkoord is bevestigd.

Een snelle betaling gegarandeerd.

Je wagen nu schatten!